Biás Kata

Lakberendező

Intuíció
Inspiráció
Értékmegőrzés
Megfizethetőség

Intuíció

Számomra a legfontosabb a közös tervezés, a lakás átalakításán való közös gondolkodás.

Nem szeretem erőltetni a legújabb trendeket, ha azok érezhetően nem illenek a megrendelő stílusához, elképzeléseihez. Hiszen nem az a legfontosabb célom, hogy portfóliót építsek, számomra a megrendelőm elégedett bólintása a lényeg. Ehhez pedig az ügyfél alapos kiismerése szükséges. Ez hosszas beszélgetésekkel kezdődik, amely során feltérképezem, milyen irányban nyitott a megrendelőm, és mit nem érdemes bolygatnom. A közös munka során végigkísérem őket a lakásuk megújulásához vezető úton: aktívan rész veszek a vásárlásban, és a kivitelezést is szeretem személyesen felügyelni.

Inspiráció

A közös tervezés és megvalósítás során észrevétlenül kialakul az ügyfeleimben a megfelelő látásmód otthonukkal kapcsolatban. A lakberendezést nem titokként kezelem. A tőlem kapott inspirációs csomagban hasznos enteriőrépítő praktikákat adok az ügyfeleimnek, hogy munkám végeztével nélkülem is merjenek kisebb-nagyobb újításokat eszközölni otthonuk stílusának megőrzése érdekében, anélkül hogy bármiféle kétségük lenne a végeredményt illetően.

Értékmegőrzés

Nem szeretem kidobni a régiségnek gondolt, de még használható bútorokat. Szükség esetén igyekszem azokat megfelelő szakiparossal felújíttatni, ezáltal egyedi jelleget kölcsönözni nekik. Egy régi, érzelmileg fontos bútordarab felújítva, az új enteriőr koncepcióba illesztve megtalálja a helyét a lakásban, és újra az otthonunk fénye lehet. Erősíti a személyes hangulatot, és segíti, hogy az új stílust semmiképp se érezzük elidegenítőnek.

A munkámat jól bejáratott szakembergárda segíti, melynek köszönhetően kiváló minőségben, mégis jutányos áron valósíthatom meg elképzeléseimet.

Megfizethetőség

A lakberendezési tanácsadás számomra nem azt jelenti, hogy a gépem mellől újabb és újabb átalakítási terveket készítek, míg az egyik talán betalál az ügyfélnél. Én nem így dolgozom. Munkám során szorosan együttműködöm az ügyféllel, így a sok közös ötletelés után valóban ráérzek, mire van szükségük, így nem keveredünk tévútra, időt és pénzt spórolva ezzel számukra.